ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Інформаційна зустріч із суб’єктами господарювання закладів ресторанного господарства району

E-mail Печать

27 травня 2014 у виконкому Інгулецької районної у місті ради відбулася інформаційна зустріч із суб’єктами господарювання закладів ресторанного господарства району та відповідальними за розважальною частиною «Випускних вечорів» батьківського активу шкіл. В цьому заході приймали участь служба у справах дітей виконкому районної у місті ради, представники: державної санітарної служби м. Кривого Рогу та відділення громадської безпеки Інгулецького РВ КМУ ГУ МВС України в Дніпропетровській області. Метою заходу було підвищення правової обізнаності суб’єктів господарювання з питань дотримання чинного законодавства у сфері якості і безпечності харчової продукції, захисту прав споживачів та профілактика в частині недопущення правопорушень серед неповнолітніх осіб під час святкування випускних вечорів.

Ця зустріч передбачала розгляд та обговорення низки проблемних питань із суб’єктами господарювання закладів ресторанного господарства щодо дотримання ними санітарного законодавства, законодавства про захист прав споживачів. Також, суб’єктам господарювання нагадали про те, що у закладах ресторанного господарства,  де  куріння  заборонено,  має  бути розміщена наочна інформація,  яка складається із графічного  знака про   заборону   куріння і   тексту   такого  змісту:  "Куріння заборонено!" та попередили про відповідальність за продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, столових вин та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років.

Батькам нагадали про батьківські обов’язки про піклування щодо здоров'я  своїх дітей в частині недопущення вжиття дитиною алкогольних напоїв та тютюнових виробів та попередили про адміністративну відповідальність за ухилення від батьківських обов’язків, за доведення неповнолітнього до стану сп’яніння, за розпивання алкоголю та куріння у громадських місцях.

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц