ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Розпочато роботу «соціальне таксі»

E-mail Печать

             З 01 жовтня 2014 року в місті розпочало роботу «соціальне таксі», яке придбане за рахунок коштів міського бюджету.

          «Соціальне таксі» працює на  базі комунальної установи «Будинок милосердя «Затишок», де  створено диспетчерську службу (телефон 38-32-12) , яка працює щоденно з 8-30 до  17-00, крім суботи та неділі.

Послуга з перевезення надається на безоплатній основі інвалідам, які пересуваються з допомогою інвалідного візка, не мають власного автотранспорту та перебувають на обліку в управліннях праці та соціального захисту населення виконкомів районних у місті  рад.

taksi2014

Заявка надається  не пізніше, ніж за дві доби. Перевезення здійснюються до лікувально-профілактичних закладів, банківських установ, поштових відділень або нотаріальних контор, управлінь праці та соціального захисту населення, протезно-ортопедичної майстерні, житлово-комунальних організацій, вокзалів та соціально-культурних закладів. Одній особі послуга «Соціального таксі» надається не більше 4-х разів на місяць, за необхідності інваліда може супроводжувати одна особа.

Більш детальну інформацію з вказаного питання можна отримати, звернувшись до управління праці та соціального захисту населення виконкому Інгулецької районної у місті ради за адресами:

- пр. Південний, буд.1 тел. 21-09-61;

- пр. Перемоги, 45/179 тел., 22-30-34.

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц