ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Районний майстер-клас з теми «Розвиток творчих здібностей учнів під час групової роботи»

E-mail Печать

           12 лютого2015 року на базі Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №59 відбувся районний майстер-клас з теми  «Розвиток творчих здібностей учнів під час групової роботи».

Відкрила семінар методист районного методичного кабінету  Чечельницька Л.М., яка ознайомила присутніх  з системою роботи педагогічного колективу. З вітальним словом та презентацією школи виступила директор закладу Дворікова О.Л., заступник директора з навчально-виховної роботи Нікітюк В.І., які познайомили присутніх із досвідом роботи закладу та педагогів щодо використання групових форм роботи під час уроку.

Потім молоді педагоги відвідали уроки та побачили використання різноманітних форм і методів роботи на  уроках вчителя російської мови та літератури Коробової Н.Й., вчителя української мови та літератури Квашук Н.І., вчителя біології Коськовецької Т.В., вчителя математики Романюк Н.Б.,а також отримали методичні рекомендації щодо використання групових форм роботи під час уроку.

Вчитель англійської мови Смірнова І.М. та вчитель англійської мови Кравченко О.В. презентували свої надбання, як молоді спеціалісти.

Семінар виявився для молодих вчителів району змістовним та корисним.

Переглянути фотозвіт

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц