ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Підведення підсумків роботи фізкультурно-спортивних організацій Інгулецького району за 2014 рік

E-mail Печать

             17 лютого 2015 року в Палаці культури ПАТ «ПІВДЕННИЙ ГЗК» відбувся урочистий вечір підведення підсумків роботи фізкультурно-спортивних організацій  Інгулецького району за 2014 рік.

            На вечорі були присутні керівники  фізкультурно-спортивних організацій, директори кращих загальноосвітніх шкіл, тренерсько - викладацький склад, кращі спортсмени району.                              

            Усіх присутніх привітав голова Інгулецької районної у місті ради Євген Вікторович  Рижков.

             Відбулася приємна церемонія нагородження Кубками та Почесними грамотами виконкому Інгулецької районної у місті ради переможців в окремих номінаціях.

            У номінації «Новітня спортивна база району 2014 року» було визнано фізкультурно – оздоровчий комплекс  ПАТ «ПІВДЕННИЙ ГЗК».

            У номінації «Краща спортивна споруда району 2014 року», переможцем визнаний Палац спорту ДП «Спорт-Майстер» СК «Інгулець».

            У номінації «Краща відкрита спортивна споруда району 2014 року» переможцем визнаний спортивний комплекс стадіону ПАТ «ПІВДЕННИЙ ГЗК».

            У номінації «Кращі спортивні майданчики в місцях масового відпочинку громадян», переможцем визнано спортивні майданчики пляжного волейболу та футболу» ПАТ «ПІВДЕННИЙ ГЗК».

            Переможцем в номінації «Кращий позашкільний комунальний заклад з навчально – тренувальної і спортивної роботи 2014 року», стала дитячо – юнацька спортивна школа №2, вихованці якої принесли в скарбничку району 13 тис.787 залікових балів з олімпійських видів спорту та 1 тис.572 бали з не олімпійських видів спорту, що являється абсолютним рекордом дитячо-юнацької спортивної школи і це кращий результат в районі.

            В номінації «Вагомий внесок у розвиток масової фізичної культури і спорту в районі 2014 року»  переможцями стали:

            -     Спортивний клуб ПАТ «ПІВДЕННИЙ ГЗК»  

             - Дочірнє підприємство  «Спорт-Майстер» Спортивний клуб «Інгулець».

            В номінації «Розвиток масової фізичної культури і спорту на підприємстві у 2014 році» переможцем став профспілковий комітет ПАТ «ПІВДЕННИЙ ГЗК».

            В номінації «Фінансування сфери масової фізичної культури і спорту на підприємстві у 2014 році» переможцем став  профспілковий комітет ПАТ «Інгулецький ГЗК».

            В номінації «Вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту серед дітей та молоді у 2014 році»  переможцем стала дитячо-юнацька спортивна школа №2.

            В номінації «Краща організація спортивно-масової роботи в позашкільному комунальному закладі у 2014 році»  переможцем став «Центр туризму краєзнавства та екскурсій учнівської молоді»

            В номінації «Краща організація спортивно-масової роботи в загальноосвітньому закладі у 2014році»  переможцями стали:

            -   Криворізька загальноосвітня школа №114

            -   Криворізька гімназія №127

               Криворізька загальноосвітня школа №102

            В номінації «Кращий загальноосвітній заклад району у 2014 році зі спортивним профілем» став навчально-виховний комплекс №9.

         Ще 32 кращим тренерам, інструкторам зі спорту, вчителям фізичного виховання, кращим спортсменам були вручені Грамоти виконкому Інгулецької районної у місті ради.

            Загалом  У 2014 році  фізкультурно-спортивними організаціями  Інгулецького району було підготовлено Майстра спорту України Міжнародного класу з вільної боротьби – Омельченко Тетяну. Майстрів спорту України з вільної боротьби – Легушу Дар’ю, Кравченко Анастасію, Ніконенко Тетяну та Смірнову Мариную  Майстра спорту України з підводного спорту Гончарова Антона, 15 кандидатів в Майстри спорту України та 24 першорозрядників.

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц