ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
E-mail Печать
Публічне акціонерне товариство
«Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат»

Thumbnail image

В. о. генерального директора - Герасимчук Олександр Миколайович
юридична адреса: 50064, ПАТ «ІнГЗК», м. Кривий Ріг, вул. Рудна, 47
телефони: 407-63-01, факс (0564) 407-63-11, e-mail: Данный адрес e-mail защищен от спам-ботов, Вам необходимо включить Javascript для его просмотра. ,
ingok.metinvestholding.com 
Публічне акціонерне товариство «Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат» спеціалізується на видобутку і переробці залізних кварцитів Інгулецького родовища, розташованого в південній частині Криворізького залізорудного басейну.
 
Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат побудований за проектом інституту «Кривбасспроект» і введений в експлуатацію в 1965 році.
 
Виробнича потужність ПАТ «ІнГЗК» затверджена Міністерством промислової політики України на рівні 14 мільйонів тонн залізорудного концентрату в рік. У цехах ПАТ «ІнГЗК» працюють більш 12 тисяч чоловік.

Продукція комбінату - залізорудний концентрат - є сировиною для підприємств металургійної промисловості. Основні споживачі залізорудного концентрату ПАТ «ІнГЗК» - металургійні комбінати України, Центральної і Східної Європи.
 
Продукція ПАТ «ІнГЗК» виробляється в умовах, визначених сертифікованої BVQI Системою Менеджменту Якості, що відповідає стандартові ISO 9001-2000.

ПАТ «ІнГЗК» - це складний промисловий комплекс, до складу якого входить 36 цехів, з них 6 основних (кар'єр, дробильна і дві збагачувальні фабрики, цехи автомобільного і залізничного транспорту) і 30 допоміжних: автотранспортний цех, що забезпечує роботу господарських і спеціальних машин; цех технічного водопостачання і шламового господарства; цех підготовки виробництва; енергетичний цех, мереж і підстанцій; технологічної диспетчеризації; ремонтно-будівельний; цех поточних і капітальних ремонтів; центральна комплексна лабораторія й інші.
       
У кар'єрі відкритим способом добуваються залізні кварцити. Збагачення руди здійснюється на двох збагачувальних фабриках з різними технологіями. Рудозбагачувальні фабрики працюють по п'ятистадіальній схемі мокрого магнітного збагачення.
 
З метою підвищення якості і, відповідно, конкурентфоздатності виробленої продукції, зміцнення позицій підприємства на внутрішньому і зовнішньому ринках освоюється технологія магнітно-флотаційної доводки концентрату, що є принципово нової для гірничо-збагачувальних комбінатів України.
 
Потужність першої черги комплексу - більш 3 млн. тонн концентрату в рік зі змістом заліза до 69%.
 
Складування відходів збагачувального переділу здійснюється в спеціальні гідротехнічні спорудження з повним комплексом інженерного захисту водного і повітряного басейнів - хвостосховище.

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц