ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

НОВИНИ - СУСПІЛЬСТВО

День Соборності України

E-mail Печать

22 січня 2016 року на житловому масиві Інгулець біля пам’ятника Т.Г. Шевченку відбувся урочистий мітинг та покладання квітів з нагоди Дня Соборності України, в якому взяли участь голова Інгулецької районної у місті ради Є.Рижков, заступник голови Інгулецької районної у місті ради О.Кравченко, керівники та представники навчальних закладів, підприємств, установ та організацій району, учнівська молодь, представники громадських організацій та мешканці району.

Переглянути фотозвіт

Підведення підсумків організації та проведення Новорічних і Різдвяних свят в районі

E-mail Печать

 

20 січня 2016 року в палаці культури «Інгулець» ТОВ «Соціальні ініціативи Криворіжжя» відбулось підведення підсумків організації та проведення Новорічних і Різдвяних свят в районі. Всі присутні мали змогу переглянути казку «Білосніжка і сім гномів», яка була підготовлена колективом палацу культури «Інгулець» і стала кращою в місті.

В заході взяли участь міський голова Ю.Вілкул, заступник міського голови В.Бєрлін, голова районної у місті ради Є.Рижков, заступники голови районної у місті ради, керівники та представники трудових колективів підприємств, установ та організацій району. З вітальним словом та словами вдячності, за організацію на високому рівні новорічних та різдвяних заходів, до присутніх звернувся Ю.Вілкул.

Є.Рижков, С.Жеребило та В.Алентус нагородили відзнаками переможців в різних номінаціях. Закінчився захід виступами творчих колективів району.

 Переглянути фотозвіт

Відкриття меморіальної дошки військовослужбовцю Юрію Козлову

E-mail Печать

З метою увіковічення пам'яті героїв – інгульчан, які загинули під час виконання військового обов’язку в зоні проведення антитерористичної операції на сході України, 20 січня 2016 року на житловому масиві Інгулець, відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки військовослужбовцю Юрію Козлову. Дошку було встановлено на будинку, де проживав загиблий, вул. 50 років Жовтню, 52

Юрій був призваний на військову службу по мобілізації 19 травня 2014 року, та через декілька місяців отримав два поранення під Іловайськом. Однак після лікування знову повернувся до своїх бойових товаришів.

Навідник–оператор, старший солдат 40-го окремого мотопіхотного батальйону військової частини польова пошта В 2603, Юрій Вікторович Козлов був тяжко поранений в Донецькій області під Дебальцевим. 9-го лютого 2015 року його серце зупинилося в лікарні Харкова.

Веселий, із посмішкою на вустах залишився він у пам’яті всіх, хто його знав. Товариші, з якими він працював на Південному гірничо-збагачувальному комбінаті, його згадують як життєрадісного, працьовитого, відданого друга, він всім допомагав і ніколи не залишав у біді.

Для Дружини Наталі, Юрій був і назавжди залишиться найкращим чоловіком та люблячим батьком.

У заході взяли участь представники районної влади, родичі, друзі, бойові товариші, знайомі та колеги загиблого, небайдужі жителі району та учнівська молодь.

Звертаючись до присутніх Є.Рижков зазначив, що в пам`яті інгульчан  Юрій Козлов та всі інгульчани, які віддали своє життя заради миру на нашій землі, назавжди залишаться мужніми героями, які з честю виконали свій військовий обов’язок.

Пам'ять всіх загиблих на сході України присутні вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки. Пам'ять про нього вічно житиме в серцях інгульчан.

Переглянути фотозвіт

Свято Водохреща

E-mail Печать

19 січня 2016 року на пляжі Південного ГЗК за ініціативою громадськості до Водохрещі було проведено оздоровче купання. На заході були присутні керівництво району, керівники підприємств, представники підприємств, установ та організацій району, політичних та громадських організацій, депутати районної у місті ради, мешканці району. Ієрей Роман освятив водойму на пляжі, після чого всі бажаючи прийняли участь в оздоровчому купанні. Під час проведення заходу працювали буфет, пункт обігріву та чергували медики і рятувальники.


Переглянути фотозвіт

Профілактичні заходи, які відбулись під час зимових канікул 2015-2016 навчального року

E-mail Печать

Спеціалістами служби у справах дітей організовано та проведено 3 інформаційні зустрічі:

-   29.12.2015 з учнями Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 59,

-   30.12.2015  з вихованцями КЗО «КБНРЦ «Перлина» ДОР»;

-   05.01.2016. з вихованцями КНВК «Криворізька загальноосвітня школа інтернат № 9 з посиленою спортивною підготовкою».

Основна мета заходу - це профілактика правопорушень та проявів жорстокості  в дитячому середовищі. Це особливо актуально у зв’язку з появою вільного часу у дітей під час зимових канікул, оскільки більшість  батьків працюють і не можуть приділяти своїм дітям достатньої уваги, та контролювати проведення ними вільного часу.

Також, з дітьми велась розмова про недопущення вчинення правопорушень та про збереження здоров’я і відмову від шкідливих звичок.

В рамках профілактичного заходу дітям був показаний фільм «Ген жорстокості»  та проведено його обговорення.

Переглянути фотозвіт

Святкова акція для дітей, батьки яких загинули в зоні проведення АТО на сході України

E-mail Печать

              Напередодні Новорічних та Різдвяних свят в Інгулецькому районі відбулася акція, в ході якої Дід Мороз та Снігуронька завітали з привітаннями та подарунками в гості до дітей, батьки яких загинули в зоні проведення антитеростичної операції на сході України. Організатори акції - відділу у справах сім'ї та молоді виконкому Інгулецької районної у місті ради та молодіжний комітет Інгулецького коледжу ДВНЗ "КНУ".

Переглянути фотозвіт

Вистава для дітей - вихованців школи матері особливої дитини

E-mail Печать
pdfпереглянути

Сторінка 1 з 4

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц