ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

СПОРТИВНА БАЗА

E-mail Печать

Спортивний клуб «Інгулець»

Thumbnail image
Спортивний клуб «Інгулець» - був заснований у 1971 році.
Тип профілю: спортивно-оздоровчий.

Юридична адреса закладу:
50102, м.Кривий Ріг, вул.Каткова, 4

тел: 493-72-77,
тел: 22-22-18.
Головною метою та предметом діяльності Спортивного клубу «Інгулець» є оздоровлення працівників комбінату, спортивна підготовка та організація дозвілля дітей та молоді.

З цією метою Спортивний клуб «Інгулець» в установленому порядку:
- пропанує і розповсюджує передовий досвід фізкультурно-спортивної роботи, здійснює рекламну діяльність;
- організовує заняття в спортивних секціях, фізкультурно-оздоровчих групах, спортивні змагання;
- надає платні фізкультурно-оздоровчі послуги всім верстам населення;
- спрямовує зусилля на розвиток масової фізкультурно-спортивного руху, пропагує здоровий спосіб життя.

Спортивний клуб «Інгулець» надає свою базу для проведення тренувань, спортивно-масових заходів. Основні види сорту: легка атлетика, плавання , художня гімнастика, футбол. Для усіх бажаючих працюють два тренажерних зала з сучасним обладнанням.
 
Чудовий плавальний басейн після капітального ремонту працює з 6:00 до 22:00 год.

Учні молодших класів загальноосвітніх шкіл житломасиву Інгулець проходять курс початкового навчання плаванню. Уроки фізичної культури ПТУ № 44 також проходять в басейні Спортивного клубу «Інгулець».
 
Багато уваги дирекцією комбінату приділяється оздоровленню трудящих ВАТ «ІнГЗК». Кожен бажаючий може обрати для себе занаття за бажанням, отримати консультацію фахівців. На базі закладу щорічно проводяться спартакіади «Здоровя» серед працівників ВАТ «ІнГЗК» по 10 видам спорту, турнірів з карате, волейболу, плавання.
 
Заклад славиться своїми спортивними досягненнями: вихованець секції легкої атлетики Ахкозов Артем приймав участь в Чемпіонаті Світу серед юніорів, три спортсмени палацу входять до складу збірної України з легкої атлетики. На Чемпіонаті України з карате Хрустальова Анастасія посіла І місце.

Спортивний клуб «Інгулець» є методичним центром для клубів школярів, дитячих садків та інших учбових закладів.
E-mail Печать

Фізкультурно-оздоровчий комплекс ВАТ «Південний ГЗК»

Thumbnail image
Thumbnail image
Фізкультурно-оздоровчий комплекс ВАТ «Південний ГЗК» був заснован у 1962 році. З 1964 року колективу було присуджено почесне звання «Спортивний клуб «ПГЗК». З 2003 року «Спортивний клуб «ПГЗК» увійшов до складу знову створеного фізкультурно-оздоровчого комплексу ВАТ «Півд.ГЗК».
 
Головною метою та предметом діяльності фізкультурно-оздоровчого комплексу ВАТ «Південний ГЗК» є проведення спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи серед працівників підприємства та членів їх родин, проведення учбово-тренувальних робіт в спортивних секціях та фізкультурно-оздоровчих групах.
 
На даний період в секціях Спортивного Клубу по видах спорту: плавання, футбол, киокушин карате, аеробіка - займається 132 чол. У 26 групах оздоровчої спрямованості - 476 чол. У клубах по інтересах: клуб любителів футболу, шаховий клуб, настільний теніс - 74 чол.
 
В фізкультурно-оздоровчому комплексі спортивно-масову та фізкультурно-оздоровчу роботу проводять:
- 3 інструктори-методиста;
- 4 штатних тренера;
- 1 тренер-почасовик.
 
Тренерами і інструкторами цього року підготовлено:
- 1 Майстер спорту Міжнародного класу (Ісаєв М.);
- 311 спортсменів масових розрядів;
- 1 призер Чемпіонату Світу з плавання (Ісаєв М.);
- 7 чемпіонів України з плавання (Ісаєв М., Гончаров А.) серед дорослих;
- 10 призерів чемпіонату України з плавання;
- 5 володарів Кубка України з плавання серед дорослих (Гончаров А., Пікінер І.);
- 8 призерів Кубка України з плавання серед дорослих (Гончаров А., Шатохин Ю., Пікінер І.);
- 12 чемпіонів та 17 призерів Чемпіонату області з плавання серед дорослих.
 
У збірну команду України з плавання серед дорослих входять: Гончаров А., Ісаєв М., кандидат в збірну команду країни Пікінер І.
Фізкультурно-оздоровчим комплексом проведено 41-у Спартакіаду комбінату серед працівників та членів їх родин з 15 видів спорту, участь в якій взяло 2864 чол.
 
Проведений спортивний вечір по підведенню підсумків спартакіади з нагородженням переможців і призерок. Проведено урочисте відкриття 42-ої Спартакіади комбінату.
 
Окрім спартакіади проведені: кубок комбінату по міні-футболу, присвячений Дню працівників металургійної і гірничо-добувної промисловості, відкритий кубок по волейболу, присвячений Героєві Соціалістичної Праці Міроненко В.К., відкритий кубок по міні-футболу, присвячений Дню Залізничника, чемпіонат комбінату по міні-футболу.
 
На турбазі «Чайка» в літній період проведено 46 різних змагань серед відпочивальників працівників і членів їх родин, в яких взяло участь 1257 чоловік.
 
За минулий 2010 рік спортбудівлі комбінату відвідало 43592 чол., які займаються в спортивних секціях і групах оздоровчої спрямованості.
E-mail Печать

Дитячо-юнацька спортивна школа №2

Комунальний позашкільний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа №2» Інгулецького РВО м.Кривого Рога було засновано у 1972 році. Тип профілю ДЮСШ №2: спортивно-оздоровчий.

Напрямок діяльності:
Головною метою та предметом діяльності ДЮСШ №2 є фізичний розвиток, спортивна підготовка та організація змістовного дозвілля дітей, підлітків, молоді.

З цією метою ДЮСШ №2 в установленому порядку:
- пропагує і розповсюджує передовий досвід фізкультурно-спортивної роботи, здійснює рекламну діяльність;
- спрямовує зусилля на розвиток масової фізкультурно-спортивного руху, пропагує здоровий спосіб життя;
- разом з господарським та профспілковими організаціями бере участь у втіленні державних програм, спрямованих на розвиток фізичної культури і спорту;
- організовує заняття в спортивних секціях, фізкультурно-оздоровчих групах, спортивні змагання;
- надає платні фізкультурно-оздоровчі послуги всім верстам населення;
- сприяє розвитку спорту вищих досягнень та підготовці спортсменів високого класу;
- здійснює міжнародну діяльність, розриває міжнародні спортивні звязки.

Перед всіма навчальними, дошкільними та позашкільними дитячими закладами стоїть одна мета: виховання гармонійно розвиненого, фізично здорового підростаючого покоління. А так, як мета одна, то співпраця між цими організаціями повинна бути тісною і постійною. Тому Інгулецький районний спорткомітет, районний відділ освіти і Дитячо-юнацька спортивна школа №2 планують і організовують свою роботу спираючись на тісну взаємодію між ДЮСШ №2 і навчальними та позашкільними закладами району.
 
Одним з головних і найбільш масовим спільним заходом району є навчання дітей плаванню. Згідно графіку, погодженого з Інгулецьким відділом освіти ЗОШ № 82, 92, 73, 115, майже всі дитсадки району та школа інтернат для сиріт №9 приводять дітей в басейн ДЮСШ №2 за рахунок уроків фізкультури та факультативних занять, де під керівництвом тренерів спортивної школи діти вчаться плавати. А тренери, в свою чергу, мають можливість відібрати найбільш обдарованих дітей і залучити їх до постійних занять плаванням.

Крім цього наша спортивна школа надає свою спортивну базу для проведення районних змагань серед загально освітніх шкіл з таких видів спорту як плавання, волейбол, н/теніс шахи та інших, а тренери і методисти ДЮСШ №2 долучаються суддями цих змагань.
 
Басейном спортивної школи користуються також Криворізький політехнічний технікум, медучилище та деякі інші навчальні заклади для проведення занять з плавання зі своїми учнями. 

ДЮСШ №2 є методичним центром для всіх Клубів школяра за місцем мешкання, де відсутні штатні фізкультурні працівники. Методист нашої школи Бєлошавін В.В. контролює, направляє і організовує всю спортивно-масову роботу цих клубів, проводить спартакіаду району серед Клубів школяра з пяти видів спорту на спортивній базі ДЮСШ №2 з залученням суддів з числа працівників спортивної школи.
 
Особливо тісно співпрацює ДЮСШ №2 з школою-інтернатом для сиріт № 9. Майже кожен учень інтернату пройшов «через руки» тренерів відділення плавання або вільної боротьби. Щонеділі вони відвідують басейн спортивної школи майже у повному складі. Багато дітей з інтернату постійно тренуються під керівництвом тренерів ДЮСШ №2 і досягають високих спортивних результатів. Так Степанова Віра та Ярова Реґіна стали Майстрами спорту України з вільної боротьби, переможцями Першості України, а Ярова Р. до того ж у складі збірної України приймала участь у Першості Європи, що проводилась в Іспанії в 2003 році (тренери Малиш П.П. та Лозний О.В.).

У постійному контакті ДЮСШ №2 знаходиться і з Центром дитячої творчості «Мрія». Працівники та діти ЦДЮТ допомагають школі підготувати та провести такі заходи як: новорічне спортивно-театралізоване свято «Ялинка на воді», міську Новорічну ялинку для кращих юних спортсменів міста, урочистості відкриття та закриття Всеукраїнських турнірів з плавання та вільної боротьби.

E-mail Печать
Стадіони

Thumbnail image

Стадіон ВАТ «ПівдГЗК»       

Thumbnail image

          Стадіон ВАТ «ІнГЗК»

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц