ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

НОВИНИ - СПОРТ

Змагання з шахів серед команд загальноосвітніх навчальних закладів

E-mail Печать

20 січня 2016 року в ЦДЮТ «Мрія», житлового масиву Південного ГЗК та в шаховому класі «Золота тура» КГ №127, житлового масиву Інгулець пройшла першість району з шахів «Біла тура» за програмою районних шкільних спортивних ігор «Олімпійські надії», серед учасників 2002 року народження і молодше. Команда складалась з 3-х юнаків та однієї дівчини.

Переможцями даних змагань у своїх підгрупах стали команди КЗШ №115 житлового масиву Південного ГЗК та КГ №127  житлового масиву Інгулець.

  21 січня команди зустрілись в шаховому класі «Золота ладья» КГ №127, щоб вибороти путівку на участь у першості міста.

  Поєдинок видався досить напруженим, адже зустрілись сильні суперники. Особливу увагу звернула на себе учениця 1-Б класуКГ №127 Діана Сорока, яка виграла усі 5 партій, обігравши  своїх суперниць – учениць 7-х та 8-х класів!За результатом ігор рахунок був 2:2. Отже все вирішив результат першої дошки, і перемогу одержала команда КЗШ №115!

  Вітаємо переможців!

Переглянути фотозвіт

Cпортивно-масові заходи приурочені «Свято зими»

E-mail Печать

             Новорічні свята повинні запам`ятовуватись на довгий час, саме тому, 17 січня 2016 року біля красуні-ялинки, яка знаходиться на площі біля ПК «ПІВДГЗК» відбулося районне «Свято Зими». В спортивних богатирських розвагах приймали участь учні 8-11 класів ЗОШ району. В 5 видах спорту  – армрестлінг, віджимання, перетягування канату, дартс та піднімання гирі відбулися захоплюючі змагання, в яких прийняли участь близько 100  учасників. Під час свята,всі діти отримали позитивні емоціі та радість від новорічних розваг. Палко підтримували своїх учасників вболівальники, тому змагання пройшли весело та азартно. Нагородив призерів свята заступник голови Інгулецької районної у місті ради – Сергій Васильович Жеребило.

Переглянути фотозвіт

Відкритий традиційний різдвяний турнір з настільного тенісу

E-mail Печать

Вже стало доброю традицією під час зимових канікул проводити на базі Дитячо-юнацької спортивної школи №2 Відкритий різдвяний турнір з настільного тенісу. І в цьому році 10 січня позмагатись у своїх вміннях на даний турнірі прийшли 53 спортсмени різного віку.

Боротьба за перемогу була досить запальна та азартна. Переможцями та призерами стали:

 Дівчата та юнаки:
І – Гуглевата Інна (Інгульчане)
ІІ – Писарєва Анна (Інгульчане)
ІІІ – Оніщенко Юлія (Інгульчане)
 Юнаки:
І – Перевезник Микита (Інгульчане)
ІІ – Дудніченко Дмитро (Інгульчане)
ІІІ – Фуршенко Станіслав (Інгульчане)
 Чоловіки до 40 років:
І – Ковпак Єгор (Інгульчане)
ІІ – Глотенко Олександр (Інгульчане)
ІІІ – Нікітін Ігор (Жовті Води)
 Чоловіки 40-60 років:
І – Рева Юрій (Інгульчане)
ІІ – Пономаренко Володимир (Інгульчане)
ІІІ – Холодневич Володимир (Інгульчане)
 Чоловіки 60 років і старші:
І – Катков Валерій (Інгульчане)
ІІ – Сотніков Анатолій (Інгульчане)
ІІІ – Фунт Юрій (Північний ГЗК)
 Пари:
І – Глотенко Олександр / Ковпак Єгор (Інгульчане)
ІІ –Сотніков Анатолій / Рева Юрій (Інгульчане)
ІІІ – Турундаєв Олександр / Пономаренко Володимир (Інгульчане)

      Усі переможці та призери були нагороджені  грамотами комітету з фізичної культури і спорту виконкому Інгулецької районної у місті ради.

Переглянути фотозвіт

Святковий новорічний турнір з тенісу

E-mail Печать

06 січня 2016 року для усіх любителів тенісу житлового масиву Південний ГЗК у спортивній залі фізкультурно-оздоровчого комплексу публічного акціонерного товариства «ПІВДЕННИЙ ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ» відбувся святковий новорічний турнір з тенісу. Участь у турнірі із задоволенням брали і діти, і дорослі. Всього позмагатись прийшли 24 спортсмена. Гра вийшла досить запальною і азартною та, як завжди, веселою і захоплюючою.

Усі переможці були нагороджені медалями, а всі учасники гарним святковим настроєм!

Переглянути фотозвіт

«Новорічні розваги на воді» в КПНЗ «ДЮСШ № 2»

E-mail Печать

05 січня 2016 року в басейні Дитячо-юнацької спортивної школи № 2 відбулися спортивні естафети «Новорічні розваги на воді».

Понад 40 учасників відділення плавання віком від 7 до 14 років вийшли на старт нестандартних, захоплюючих водних конкурсів та розваг, які проходили на блакитних доріжках басейну. Новорічне свято відбувалося в двох вікових категоріях – малюки та юнаки. У веселих естафетах з дошками, м’ячами змагались вихованці відділення плавання.

Палко підтримували юних спортсменів їх наставники – тренери-викладачі, які водночас були і суддями. За результатами новорічних водних перегонів переможцем стала команда «Дельфіни».

Під час свята всі діти отримали позитивні емоції та радість від новорічних естафет.

Переглянути фотозвіт

«Новорічні розваги» в ДЮСШ №2

E-mail Печать

Новорічне свято – це завжди гарний настрій, позитивні емоції та незабутні враження. Саме таку атмосферу створили 30 грудня 2015 року тренери Дитячо-юнацької спортивної школи №2, підготувавши спортивне свято у відділенні тхеквондо ВТФ та вільної боротьби «Новорічні розваги».

Веселі естафети, конкурси, вікторини принесли велике спортивне задоволення всім учасникам змагань. Діти із захватом змагалися у силі, швидкості, спритності та кмітливості. І звичайно ж,  на свято до спортсменів завітали Дід Мороз та Снігуронька. Святкова програма була  насиченою та веселою, а атмосфера у спортивному залі біля Новорічної ялинки  панувала приємна та  дружня.

Додому усі учасники свята повертались радісні та задоволені, а настрій був по-справжньому новорічним!

Переглянути фотозвіт

Театралізована спортивно-ігрова програма «Ялинка на воді» в ФОК ПАТ "ПІВДЕННИЙ ГЗК"

E-mail Печать

28 грудня 2015 року в плавальному басейні ФОК ПАТ «ПІВДЕННИЙ ГЗК» відбулося чудове свято – театралізована  спортивно-ігрова програма «Ялинка на воді». Участь у постанові взяли вихованці ФОК ПАТ «ПІВДЕННИЙ ГЗК», їх тренери та колективи ЦДЮТ «Мрія».

Свято вийшло незвичайне, веселе і запальне. Хлопці та дівчата, а також їх батьки стали свідками захоплюючих пригод Діда Мороза і Діда Жари,  а юні плавці особисто допомагали казковим героям повернутися додому, беручи участь в естафетах на воді.

Яскрава новорічна програма, що проходила в нетрадиційних для зими умовах - у теплому басейні, сподобалася і діткам, і їхнім батькам. Ми впевнені, що спогади про таку неповторну новорічну виставу  залишаться у них надовго.

Переглянути фотозвіт

Сторінка 1 з 2

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц