ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Новини

Літературно-мистецьке свято «Україна єдина»

E-mail Печать

22 січня 2016 року у Київському міському будинку вчителя пройшло літературно-мистецьке свято «УКРАЇНА ЄДИНА», присвячене Дню Соборності України. Режисер свята Професор інституту мистецтв Київського  національного університету культури і мистецтв, секретар Національної Всеукраїнської  музичної спілки,  заслужений працівник культури України, ПЕТРО АНДРІЙЧУК. За його особистим запрошенням у святковому концерті приймав участь зразковий ансамбль української пісні «Барвінок» КПМНЗ «Криворізька міська музична школа №7» (кер. Оксана Мамоненко та Світлана Заріцька).

На початку святкового концерту всіх присутніх привітав Шевченко Євген Ігорович, голова національної спілки майстрів народного мистецтва України, голова координаційної ради національних творчих спілок України, заслужений діяч мистецтв України, кавалер орденів «За заслуги» ІІІ ст. та «Князя Ярослава Мудрого» V ст.

У концерті приймали участь хорові колективи, ансамблі та окремі виконавці з Київщини, Тернопільщини, Полтавщини. Дніпропетровщину представляв ансамбль «Барвінок».

Бурними оплесками завершився виступ хорової групи заслуженого народного ансамблю пісні і танцю України «Дарничанка» (керівник заслужений працівник культури України П.Андрійчук).

Особливо зворушливо прозвучала «Молитва за Україну» (муз. та слова О. Вельгус) у виконанні зразкового ансамблю української пісні «Барвінок» (м. Кривий Ріг). Глядачі слухали цю пісню зі сльозами на очах. І дуже приємно було чути «молодці», «браво» по закінченню виступу.

Завершився концерт-єднання піснею «Єднаймося, люба родино» та Гімном України у виконанні всіх учасників концерту!

Переглянути фотозвіт

МІЙ РІД, МОЯ БАТЬКІВЩИНА - ВСЕ ЦЕ МОЯ УКРАЇНА!

E-mail Печать

Нехай ніхто не половинить
Твоїх земель не розтина
Бо ти єдина, Україно,
Бо ти на всіх у нас одна.

Щасливі ми, що народилися в такій чудовій, багатій, мальовничій країні - в нашій славній Україні! Тут жили наші діди і прадіди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини.

22 січня 2016 року з нагоди відзначення 97-ї річниці об'єднання України в єдину державу – проголошення Акту злуки УНР та ЗУНР день у КГ №127 розпочався колективним виконанням Гімну України, який разом з педагогами співали і старшокласники, і учні молодших класів. Потім було проведено Єдину виховну годину "Мій рід, моя Батьківщина - все це моя Україна!" Саме тепер, як ніколи, важливо було пригадати цю подію, коли, незважаючи на всіх тих, хто був проти, хто хотів загарбати українські землі собі - українці об'єдналися і демонстрація єдності мільйонів довела, що, попри всі намагання наших супротивників, Україна існуватиме вічно!

Переглянути фотозвіт

Змагання з шахів серед команд загальноосвітніх навчальних закладів

E-mail Печать

20 січня 2016 року в ЦДЮТ «Мрія», житлового масиву Південного ГЗК та в шаховому класі «Золота тура» КГ №127, житлового масиву Інгулець пройшла першість району з шахів «Біла тура» за програмою районних шкільних спортивних ігор «Олімпійські надії», серед учасників 2002 року народження і молодше. Команда складалась з 3-х юнаків та однієї дівчини.

Переможцями даних змагань у своїх підгрупах стали команди КЗШ №115 житлового масиву Південного ГЗК та КГ №127  житлового масиву Інгулець.

  21 січня команди зустрілись в шаховому класі «Золота ладья» КГ №127, щоб вибороти путівку на участь у першості міста.

  Поєдинок видався досить напруженим, адже зустрілись сильні суперники. Особливу увагу звернула на себе учениця 1-Б класуКГ №127 Діана Сорока, яка виграла усі 5 партій, обігравши  своїх суперниць – учениць 7-х та 8-х класів!За результатом ігор рахунок був 2:2. Отже все вирішив результат першої дошки, і перемогу одержала команда КЗШ №115!

  Вітаємо переможців!

Переглянути фотозвіт

День Соборності України

E-mail Печать

22 січня 2016 року на житловому масиві Інгулець біля пам’ятника Т.Г. Шевченку відбувся урочистий мітинг та покладання квітів з нагоди Дня Соборності України, в якому взяли участь голова Інгулецької районної у місті ради Є.Рижков, заступник голови Інгулецької районної у місті ради О.Кравченко, керівники та представники навчальних закладів, підприємств, установ та організацій району, учнівська молодь, представники громадських організацій та мешканці району.

Переглянути фотозвіт

«Зернятко+» Нас стало більше!

E-mail Печать

Всі батьки бажають, щоб їх дитина росла не тільки здоровою, але і розумною. Деякі замислюються про розвиток дитини вже з народження. Малюки вже з перших днів життя починають вчитися: перевертатися, повзати, сидіти, ходити, говорити. Чим старшою стає дитина, тим більше знань він отримує.

Сьогодні в кожному місті є школи раннього розвитку, де займаються з дітьми різного віку. В ЦДЮТ «Ріднокрай» школа раннього розвитку «Зернятко» розширила своє коло ще на 2 групи дітей віком від 5 років. У нашій школі достатньо наочного матеріалу, а також працюють професійні педагоги. Звичайно, займатися з дитиною можна і самостійно, але якщо є можливість, то водити в школу раннього розвитку буде дуже корисним. Навчання в школі проходить у формі гри. Педагоги використовують різний матеріал: книги, рамки, лото, пластилін, маса для ліплення, фарби.Вихованці школи раннього розвитку " Зернятко" та "Зернятко +"окрім занять з логіки, мовлення, співів та ритміки будуть вивчати англійську мову, спілкуватися один з одним та набувати життєвого досвіду.

Тож вітаємо наших вихованців і їх батьків! Ви зробили правильний вибір!

Переглянути фотозвіт

Привітання юному філологу КЗШ №114!

E-mail Печать

Участь у різних олімпіадах, конкурсах учнів КЗШ №114 є показником творчого потенціалу учнів та вчителів. Максим Куждін, учень 9-А класу КЗШ №114 вже відомий  як переможець та учасник багатьох творчих конкурсів та змагань, влітку він був учасником Всеукраїнської "Школи успіху", брав участь у конкурсі відеороликів, читацьких конкурсах, був автором найкращих відеороликів за книгами сучасних дитячих письменників, в минулому році отримав І місце в обласній олімпіаді та став учасником Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури. І ось нова перемога! Максим знову зайняв перше місце у ІІІ обласному турі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури! Попереду - участь у Четвертому турі - Всеукраїнському! Бажаємо Максиму Куждіну та його вчителю Омелянчук Ніні Никифорівніперемоги!

kujdin

Cпортивно-масові заходи приурочені «Свято зими»

E-mail Печать

             Новорічні свята повинні запам`ятовуватись на довгий час, саме тому, 17 січня 2016 року біля красуні-ялинки, яка знаходиться на площі біля ПК «ПІВДГЗК» відбулося районне «Свято Зими». В спортивних богатирських розвагах приймали участь учні 8-11 класів ЗОШ району. В 5 видах спорту  – армрестлінг, віджимання, перетягування канату, дартс та піднімання гирі відбулися захоплюючі змагання, в яких прийняли участь близько 100  учасників. Під час свята,всі діти отримали позитивні емоціі та радість від новорічних розваг. Палко підтримували своїх учасників вболівальники, тому змагання пройшли весело та азартно. Нагородив призерів свята заступник голови Інгулецької районної у місті ради – Сергій Васильович Жеребило.

Переглянути фотозвіт

Сторінка 1 з 6

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц