ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Нарада з головними бухгалтерами бюджетних установ

E-mail Печать

Управління Державної казначейської служби України в Інгулецькому районі м.Кривого Рогу Дніпропетровської області повідомляє, що 16 грудня 2015 року управлінням було проведено нараду з головними бухгалтерами бюджетних установ. До відома керівників та головних бухгалтерів організацій були доведені такі питання, як:

 1. Основні зміни щодо закупівлі природного газу та послуг з розподілу природного газу відповідно листа Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 29.10.2015.

 2. Основні зміни у Законі України  від 10.04.2014р. №1197-VII Про здійснення державних закупівель”, в частині зміни вартості закувлі товарів, робіт  та послуг;

 3. Проблемні питання роботи та основні переваги функціонування системи казначейського обслуговування бюджетів за рахунок використання сучасних методів обробки інформації у  системі дистанційного обслуговування клієнтів  - розпорядників та одержувачів бюджетних коштів  - програмно — технічного комплексу “Клієнт  Казначейства — Казначейство”.

 4. Актуальні питання щодо завершення бюджетного року, в частині реєстрації бюджетних та фінансових зобов´язань, заповнення окремих форм фінансової звітності та регламенту роботи управління з бюджетними організаціями у грудні 2015 року та січні 2016 року.

jhjh 

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц