ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Результати проведення рейдового заходу «Діти вулиці», «Сім'я»

E-mail Печать

З метою запобігання дитячій бездоглядності, скоєння дітьми правопорушень, соціального захисту дітей та підлітків, які перебувають у складних життєвих обставинах, 29 грудня 2015 року службою у справах дітей було організовано проведення на житловому масиві Інгулець  профілактичного рейдового заходу «Діти вулиці» та «Сім'я».

Спільно з практичним психологом КЗШ № 59 було перевірено територію автовокзалу, паркової зони та проспект Перемоги щодо перебування дітей без нагляду дорослих.

В ході рейду перевірялись торгівельні об’єкти з питання реалізації дітям спиртних та тютюнових виробів.

За результатами проведення рейду бездоглядних та безпритульних дітей не виявлено.

Не було зафіксовано і фактів реалізації неповнолітнім пива, алкогольних та тютюнових виробів. Продавців – реалізаторів було ознайомлено із вимогами законодавства щодо відповідальності за порушення правил торгівлі спиртних напоїв та тютюнових виробів дітям.

В ході рейду «Сім'я» було відвідано 8 сімей з метою контролю за умовами проживання та виховання дітей, а також організації змістовного дозвілля дітей під час зимових канікул та новорічних свят.

Виявлено 2 факти неналежного виконання батьками своїх обов’язків відносно виховання дітей. По відношенню до батьків направлено повідомлення до Інгулецького відділення поліції. З усіма відвіданими батьками проводилися роз’яснювальні бесіди про недопущення ухилення від виконання своїх батьківських обов’язків по вихованню, утриманню, навчанню та лікуванню дітей, недопущення вчинення насильства щодо дітей та ведення здорового способу життя, а також необхідності посилення контролю за зайнятістю дітей в канікулярний час.

Служба у справах дітей разом з структурними підрозділами районної у місті ради, правоохоронними органами і надалі буде проводити роботу, спрямовану на подолання проблем дитячої бездоглядності, вчинення правопорушень підлітками та дотримання чинного законодавства відносно дітей.

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц