ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Святкування новорічних свят для дітей з сімей, які переселилися зі східних областей України

E-mail Печать

         30 грудня 2015 року у гуртожитку № 3 по вул. Кармелюка, 3  Криворізьким міським управлінням МЧС, БО «Благодійний фонд Костянтина Караманіц» спільно з КМЦСССДМ було організовано новорічне дійство для дітей-переселенців.  

         У святково прибраній залі пахло хвоєю, а довкола ошатно прикрашеної ялинки, наче на лісовій галявині, розгорталося чудове та веселе дійство, на яке нетерпляче чекали маленькі  глядачі. Вони танцювали під музику із улюблених мультфільмів, стрибали, гралися надувними кульками. Настрій в усіх був чудовий. 

         До дітей у гості завітали Дід Мороз зі своєю онучкою Снігурочкою, які   побажали усім присутнім мирного неба над головами, міцного здоров'я, сімейного благополуччя, щастя та радості у Новому 2016 році. Розпочалося свято, перед яким навіть не змогли встояти казкові звірята. Вони разом зі Снігуронькою танцювали з малятами веселі таночки, співали пісеньки, розповідали віршики та загадували загадки.

       Приємні враження залишилися і в батьків, адже й вони на мить перетворилися на маленьких хлопчиків та дівчаток, згадуючи і свої новорічні ранки в далекому минулому. Окрім хорошого настрою та побажань Дід Мороз та його онучка Снігуронька дарували багато солодощів, отож всі присутні на святі діти отримали і свої незабутні подарунки, які їм ще не один день нагадуватимуть про це новорічне свято.

       На жаль, всі новорічні ранки закінчуються, закінчився і цей. Але дитячі посмішки, веселі оченята, гарні костюми залишилися на безлічі фотографій поряд з Дідом Морозом та Снігуронькою, фіксуючи найприємніші миті життя. Свято вдалося і хочеться вірити, що в наступному році всі заповітні мрії та бажання обов'язково здійсняться!

Переглянути фотозвіт

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц