ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
E-mail Печать

Публічне акціонерне товариство 
 «Промислово-виробниче підприємство «Кривбасвибухпром»

Thumbnail image

Голова Правління - Монаков Валентин Федорович
 юридична адреса: 50005, м. Кривий Ріг, вул. Каховська, 40
 телефони: 404-20-02, факс (056) 404-20-21, e-mail: Данный адрес e-mail защищен от спам-ботов, Вам необходимо включить Javascript для его просмотра.
 
 
 
Публічне акціонерне товариство «Промислово-виробниче підприємство «Кривбасвибухпром» спеціалізується на проведенні вибухових робіт в кар'єрах гірничо-збагачувальних комбінатів міста та гірничо-металургійного комбінату «Криворіжсталь», проводить вибухові роботи на гранітних і щебеневих кар'єрах, на базисних складах зберігає вибухові матеріали для підземних шахт Кривбасу, здійснює спецвибухи по країні, виготовляє гарячевиливні і неводостійкі вибухові речовини, випробовує нові види вибухових матеріалів в полігонних умовах, разом з науково-дослідними інститутами вивчає і впроваджує ефективні методи по удосконаленню вибухових робіт, надає послуги населенню, виконує будівельно-монтажні роботи господарчим способом, здійснює капітальний ремонт основних засобів.
 
Thumbnail image
 
В активі підприємства понад 2,5 тисячі виконаних спеціальних вибухів. Це і руйнування старих будівель, і утилізація великогабаритних металоконструкцій, що проводилась в умовах діючих виробництв.
 
Підприємство проводить вибухові роботи в Першотравневому та Ганнівському кар'єрах “Північного гірничо-збагачувального комбінату”, “Інгулецького гірничо-збагачувального комбінату”, “Південного гірничо-збагачувального комбінату”, “Центрального гірничо-збагачувального комбінату”, в гранітних і щебеневих Південному та Північному карєрах.
 
Виконуються буропідривні роботи на Нікопольському феросплавному заводі.

Очікуване річне виконання товарної продукції складатиме майже 200 млн. грн.
 
На підприємстві згідно Програми розвитку вибухових робіт в Україні ведеться планомірна робота по переходу на емульсійні вибухові речовини, виробляється новий вид емульсійної вибухової речовини-емоніта, більш дешевого та екологічно чистого, впровадження якого дозволить отримати економічний ефект у розмірі більше мільйона гривень.

Запроваджуються нові технології вибухових робіт із застосуванням безтротилових вибухових речовин (комполайт, ігданіт, грануліт).

У кар'єрах Кривбасу підірвано майже 70 тис. м3 гірничої маси.

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц