ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні суб’єкти господарювання!

E-mail Печать

Відповідно до  Правил благоустрою в місті Кривому Розі, затверджених рішенням міської ради від 21.10.2015 №4038, суб’єкти господарювання на земельних ділянках, наданих їм на правах власності чи в користування, закріплених територіях до об’єктів бізнесу зобов’язані здійснювати снігоочищення, видалення снігу, ліквідацію ожеледиці.

У разі порушення Правил благоустрою винні особи несуть відповідальність, установлену Кодексом України про адміністративні правопорушення за ст. 152  «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів». Так, до суб’єктів підприємницької діяльності  застосовуються штрафні санкції  від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 850 грн. до 1700 грн.

Шановні мешканці Інгулецького району!

E-mail Печать

На виконання Законів України про декомунізацію в місті  ведеться робота по перейменуванню вулиць,  на даному етапі  до перейменування пропонуємо наступні вулиці району:

-  вул. XXVII  Партз’їзду;
-  вул. 50 років Жовтню;
-  вул. 50 років Комсомолу.

Пропозиції щодо перейменування вищезазначених вулиць просимо надавати до загального відділу виконкому районної у місті ради пл.60 річчя СРСР, 1  каб.104 або на електронну пошту Данный адрес e-mail защищен от спам-ботов, Вам необходимо включить Javascript для его просмотра. .

Відзначення Міжнародного дня волонтера

E-mail Печать

Управління праці та соціального захисту населення виконкому Інгулецької районної у місті ради інформує, що щорічно 05 грудня відзначається Міжнародний день волонтера .

В рамках відзначення Міжнародного дня волонтера Мінсоцполітики пропонується провести низку заходів спрямованих на підтримку та сприяння волонтерської діяльності, зокрема:

-  нагородження кращих волонтерів;

-  відзначення батьків волонтерів подякою за виховання волонтерів;

-  проведення в загальноосвітніх школах уроків патріотичного виховання дітей та молоді.

Водночас Міністерство соціальної політики спільно із Асоціацією благодійників України проводиться Четвертий Національний конкурс «Благодійна Україна», мета якого – відзначення кращих українських благодійників, в тому числі й волонтерів, і найбільш ефективних благодійних ініціатив.

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2015 року; благодійні проекти (ініціативи),реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період, суспільні інституції, які у цей період проводили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні,благоотримувачі, представники медіа.

Переможців визначатимуть в десять основних і трьох спеціальних номінаціях Національного конкурсною комісією,за винятком номінацій «Народний благодійник» і «Благодійність у меді», де для визначення переможців передбачена спеціальна процедура.

Оргкомітетом запроваджена спеціальні відзнаки для благодійників, які найбільш ефективно працюють у визначених сферах: культура, освіта, медицина, соціальний захист.

Кінцевий термін подачі заявок – 15 лютого 2016 року.

Визначення переможців конкурсу відбуватиметься в період з 15 лютого 2015 до 15 березня 2016 року. Церемонія нагородження переможців пройде у другій половині березня 2016 року у м. Києві.

Для участі у конкурсі необхідно подати до Оргкомітету конкурсу конкурсну заявку відповідної форми, яку можна отримати на веб – сайті Асоціації благодійників України www/vboabu.org.ua, офіційному сайті конкурсу www/blgoukraine.org.ua або за запитом на адресу  Данный адрес e-mail защищен от спам-ботов, Вам необходимо включить Javascript для его просмотра. . Заповнену заяву слід надіслати електронною поштою на адресу: Данный адрес e-mail защищен от спам-ботов, Вам необходимо включить Javascript для его просмотра. . До заяви доцільно додати засновані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують благодійну діяльність або хід реалізації проекту (ініціативи). Телефон для довідок: (044) 537-12-80.

До відома інвалідів з дитинства підгрупи А 1 групи

E-mail Печать
        Звертаємо вашу увагу, що з 1 січня 2016 року, відповідно до статті 18 ЗУ «Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам», у разі якщо щомісячний розмір державної соціальної допомоги з надбавкою на догляд не досягає розміру допомоги з надбавкою на догляд, що виплачується на дітей-інвалідів підгрупи А віком від 6 до 18 років, здійснюється щомісячна доплата у сумі, що не вистачає до зазначеного розміру.

Шановні мешканці Інгулецького району!

E-mail Печать

Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 4 червня 2015 р. № 389  «Про затвердження Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї», яка набирає чинності з 1 липня 2015 року, багатодітним сім’ям Інгулецького району необхідно терміново звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконкому Інгулецької районної у місті ради для з’ясування права на отримання пільг з оплати послуг за користування житлом (квартирна плата, плата за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), комунальних послуг (централізоване постачання холодної води, централізоване постачання гарячої води, водовідведення, газо - та електропостачання, централізоване опалення, вивезення побутових відходів), паливом, скрапленим газом, телефоном, а також послуг із встановлення квартирних телефонів.  

Для заповнення декларації при собі мати паспорт, довідки про доходи родини за останні 6 місяців.

За додатковою інформацією звертатися до Управління праці та соціального захисту населення:

-   пр. Південний 1, каб. 103,    тел. 403-83-89

-   пр. Перемоги, 45, каб. 179,  тел. 22-07-22.

Шановні мешканці Інгулецького району!

E-mail Печать

У весняний період дуже гостро стоїть  питання підтримки чистоти на території району. У зв’язку з цим, звертаємо Вашу увагу, на те, що не усвідомлюючи значення своїх дій громадяни  порушують діючі державні стандарти, норми і правила у сфері благоустрою населених пунктів, відповідальність за порушення яких передбачена  статтею  152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

До найбільш поширених  порушень правил  благоустрою можна віднести :

- несвоєчасне прибирання прибудинкової території;

- складування  сміття у невстановлених місцях;

- спалювання сміття;

- розміщення, миття, ремонт транспортних засобів на газонах, об'єктах благоустрою;

- розклеювання рекламних листівок на деревах, стовпах, будинках;

- несвоєчасне прибирання території, після вигулу тварин, а також випасання тварин у невстановлених місцях;

- самовільне зайняття частині території об'єктів благоустрою та здійснення  торгівлі у невстановленому місці.

За вчинення вище перелічених правопорушень передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу, який для  громадян складає від  340 грн. до 1360 грн., а для посадових осіб та підприємців від 850 грн. до 1700 грн.

До відома мешканців Інгулецького району!

E-mail Печать

Звертаємося до Вас з метою інформування про те, що в Україні діє програма державної допомоги на оплату житлово-комунальних послуг, яка надається безготівково, у вигляді житлових субсидій.

Пропонуємо Вам використати право на зменшення витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Для цього потрібно звернутися до управління праці та соціального захисту населення за місцем Вашої реєстрації щодо призначення житлової субсидії.

Звертаємо увагу, що з 1 травня 2015 року суттєво спрощено порядок призначення субсидій і форми Заяви та Декларації, що подаються.

Комунальні підприємства надішлють Вам бланки Заяви та Декларації, які ви можете заповнити і надати (або надіслати поштою) до управління соціального захисту населення за адресою: ж/м Інгулець – пр. Перемоги, 45/179; ж/м Південний ГЗК – пр. Південний, 1.

Якщо ви отримували субсидію протягом опалювального періоду 2014-2015 років, субсидія на наступний період призначається на підставі раніше поданих документів, без необхідності повторного звернення до управління соціального захисту населення та подання Заяви та Декларації.

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, то відповіді на них можете отримати у місцевому управлінні соціального захисту населення за телефоном: ж/м Інгулець – 22-31-45; ж/м Південний ГЗК – 21-39-03.

Також, Ви можете дізнатися більше про програму житлових субсидій на сайті виконкому   ing-org.dp.ua

                                                                                 Управління праці та соціального захисту населення
                                                                      виконкому Інгулецької районної у місті ради

Сторінка 1 з 4

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц